Vi samarbetar med DonJoy och är en av deras återförsäljare av ortoser i norra Sverige. DonJoy är ett världsledande företag inom branschen med lång erfarenhet av egen forskning och utveckling av ortoser för olika leder. Våra varumärken omfattar bl a Aircast, CefarCompex, Chattanooga, Compex, DJO Surgical, Exos, DonJoy och ProCare. Vi erbjuder även ToePro, ett effektivt träningsredskap för träning av de små musklerna i mellanfoten och underbenet.

Vilka behöver en Ortos?

Ortoser är för alla som känner sig begränsade av en skada eller besvär som hindrar dem från fysiska aktiviteter. Med ett utprovat och anpassat skydd får den skadade leden det stöd som behövs för en lyckad rehabilitering och för att kunna utöva en önskad aktivitet.

Hur beställer jag?

Alla DonJoys anpassade ortoser beställs genom kontakt med sjukgymnast Per Jonsson. Läs mer om de olika ortoserna under respektive produkt.

Airheel beställs genom ett mejl till oss med önskad storlek (S,M,L), önskat antal, ert namn och er adress. Kostnad för frakt tillkommer. Fakturan kommer per mejl och paketet per post.

ToePro beställs genom ett mejl till oss med önskat antal, ert namn och er adress. Kostnad för frakt tillkommer. Fakturan kommer per mejl och paketet per post.

Vad kostar det?

Se priserna under respektive produkt. Vi visar ett urval av de skydd vi saluför här på hemsidan men tar hem DonJoys produkter efter beställning. Priset kan variera beroende på vilket skydd som du behöver. Kontakta oss gärna för rådgivning och  kostnadsförslag.

 Läs mer om  DonJoys alla produkter här DonJoy