Användning:

ToePro är ett nytt träningsredskap som tack vare sin unika utformning optimerar belastningen av de små musklerna i mellanfoten och underbenet. Detta leder till att man förbättrar sin förmåga att avveckla steget vare sig det gäller promenad, löpning eller hopp. Fungerar ypperligt som skadeförebyggande träning och vid problem med hälsenan, plantarfascian, stressfraktur i framfot, hallux valgus och vid fallprevention. Studier har även visat att man med stigande ålder tappar styrka i stortån vilket kan medför en ökad risk för fallfrakturer såsom handled och höftfrakturer.

Fördelar och egenskaper:

Med detta lätta och unika redskap kan man på ett enkelt och effektivt sätt bedriva sin träning/rehabilitering hemma. Med tåplattans unika utformning kommer man åt de små muskler som stabiliserar foten tack vare dess vågformiga utformning samt sluttande vinklar. Plattan är även uppbyggd med olika densiteter vilket innebär att även de viktiga musklerna i underbenet och foten aktiveras optimalt och ger ökat stabilisering av foten vid avveckling av steget.

Beställning:

Pris 795 kr inkl. moms och eventuell frakt tillkommer (en toepro inom Sve 89 kr).

ToePro beställs genom mejl eller sms med önskat antal, mottagarens namn, adress, mejladress och gärna mobilnummer. Kostnad för frakt tillkommer. Fakturan kommer per mejl och paketet per post.